joi, 13 ianuarie 2011

Se pare ca

Intrand pe site-ul Casei de licitatii Goldart am observat aparitia unor statistici efectuate intre casele de licitatii din Romania. Potrivit celor de la Goldart, la capitolul "creativitate - concepte noi", Goldart se situeaza pe prima pozitie (65%), urmata de Artmark (15%), apoi Alis (10%) si Monavissa si Quadro fiecare cu cate 5%. La sectiunea "arta contemporana promovata", din nou Goldart pe primul loc cu 70%, urmata de Artmark cu 11%, Alis 9%, Monavissa 8% si Quadro 2%. La capitolul "licitatii si evenimente culturale", iarasi primul loc este ocupat de Goldart (29), apoi Alis (24), Artmark (20), Monavissa (10), nou venita Araart (2) si ultima Monavissa (1).Acum pentru cei care chiar urmaresc tranzactiile cu arta de la noi mi se pare putin cam exagerate primel 2 grafice. Cei de la Goldart ar trebui sa expliciteze mai mult ce inseamna acei 65% creativitate - concepte noi si arta contemporana promovata 70%.



Un al doilea grafic ne indica ne indica bilantul financiar-contabil pe ani 2008 si 2009 ale acelorasi case de licitatii. Am vrea sa stim bilantul pe anul care tocmai s-a incheiat pentru a ne face ideie cum au evoluat cele 6 case de licitatii.





Va ramane sa vedem daca aceste lucruri vor fi publicate sau nu pe pagina oficiala a Casei Goldart. Oricum le urez multe realizari in ceea ce si-au propus pentru anul 2011, atat lor cat si celorlalte case de licitatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu